Bokrea

Igår slutade jag i vettig tid för en gångs skull, så jag och Maria sprang ner till stan och skulle shoppa lite jag gick till Intersport och skulle kolla efter ett par skor och Maria gick till Hemtex men det blev inga napp för någon av oss. Vi möttes upp på Åhlens där jag till min glädje fick se att det var bokrea köpte mig en bok bara men den verkar vara riktigt bra, den heter Svensk Maffia och är skriven av Lasse Wierup och Matti Larsson, boken är en kartläggning av de kriminella gängen. Maria köpte ett ljus och nya bordstabletter så nu har vi det färgglatt och fint i köket.

Maria gick precis och la sig och jag ska läsa lite innan sporten och se hur det gick i Elitserien.

Annars är allt bra med oss, hoppas det är det med er som läser med...
Lev väl mina vänner
Kram
Stefan

Tisdag

I dag är det tisdag, det är nog den absolut jobbigaste dagen på hela veckan och lika så har det varit idag. Det börjar bli jobbigt med ombyggnaden i butiken nu hade det varit skönt om det hade varit över, inte ens hantverkarna är roligare längre det känns mest som dom är irritationsmoment....men snart är det över och då jäklar ska vi börja sälja mat så det står härliga till i Bjuv.
I dag är det toppmatch i elitserien mellan HV71 och Färjestad och i skrivande stund så leder HV int ehelt oväntat med 1-0. Skönt att det snart är slutspel det är ett sant vårtecken. Vårtecken är sådant som behövs nu vi är trötta på skitvädret det hade varit så skönt med lite fint väder  och strålande sol...

Lev väl mina vänner
Kram
Stefan

Vår...

...är det ju enligt metrologerna nu, och idag kändes det nästan som det var det i luften. Jag tog kameran och gick en sväng idag termometern visade drygt 10 så visst var det vårigt i luften, fast det är nog lite tidigt att säga att det är vår än det kan bli många bakslag än så länge.
Igår var det kalas på lilla Heagård och det var väldigt trevligt och mycket god mat
Annars har denna dagen mest bestått av slappe och det har varit hur skönt som helst, Maria jobbade på förmiddagen, hon trivs bra på Brunnby Gård och börjar komma in i det nu och jag är väldigt glad för hennes skull.

Här kommer ett par bilder från dagens tur.

image31

image32

Efter en stunds yv-zappande konsttaterade vi att dagens tv-tips blev Life of Ryan på MTV....kanske inte så bra men man behöver i alla fall inte tänka och det är skönt en söndag,


Lev väl mina vänner

Kram

Stefan


Helg:)

NU är det helg och jag ska vara fri hela helgen, det ska bli så otroligt skönt tycker jag. Igår var jag och Patric ute en sväng i Ängelholm, först var vi på Torstens det är ett riktigt favvo ställe sedan avslutade vi på Telegrafen. Idag har man varit lite seg. på morgonen så gick jag och Maria in till nyöppnade Espresso House och käkade frukost det var riktigt najs sedan gick vi och handlade present till Marias pappa Anders som fylle år idag så kvällen kommer spenderas på Lilla Heagård, det ska bli trevligt. Och i morgon blir det en väldigt lugn dag.

Lev väl mina vänner
Kram
Stefan

Det är mycket nu...

...lindrigt sagt, ombyggnaden på jobbet fortskrider ch nu börjar man kunna urskilja den nya butiken växa fram men det är fortfarande mycket kvar. Idag skulle det vara min fridag egentligen men vi har plockat om den långa färskvarulinjen och fick till det riktigt riktigt bra tycker jag, så nu jäklar ska vi börja sälja varor med.
NÄr jag kom hem hade min underbara sambo lagat jätte god mat, hon är helt fantastisk med hennes stöd när jag jobbar så här mycket. Maria började sin praktik på Brunnbygård i måndags och det verkar som det blir riktigt bra.

I kväll står det hockey på agendan, det är derby mellan Malmö IF och Rögle BK, hade tänkt att åka och kolla på matchen men struntade i det så det får bli att följa via nätet. Sedan tänkte jag att jag skulle se på Uppdrag granskning det skulle vara någon uppföljning på avslöjandet på köttskandalen, måste ju se hur det går med våra kolegor.
I morgon blir det jobb hela dagen och sedan är det färskvaru möte på kvällen. Fredag blir det nog After work med bossen och sedan hockey......ska bli kul

Annars är allt fint i skåne.
Lev väl mina vänner
Kram
Stefan

Råbocka

Vad kan man säga mer än att havet är underbart. Men jäklar vad det blåste kallt så det blev bara ett par bilder.image28

image29

image30

Däe var faktiskt ett par tappra mäniskor som trotsade kylan och gett sig ut. Fler bilder kommer framåt våren när vädret stabiliseras.

Lev väl mina vänner
Kram
Stefan

Äntligen ledig

Ja då sitter man här igen i soffan med kaffekoppen och det är söndag...skulle egentligen jobbat idag men när jag vaknade idag kände jag att det får vara nog för denna veckan det har nog blivit ca 65 timmar ändå denna veckan. Butiken börjar nu ta form och det är faktiskt riktigt kul att se hur det blir nu. Veckan har det varit fullt upp måndag tisdag var det jobb länge och i onsdags så slutade jag tidigt så jag och Maria var i Malmö, Maria var på casting för ett nytt tv-program som ska sändas i vår någon form av frågesport så det ska bli spännande att se hur det går om hon kommer med eller ej. innan vi åkte till Malmö så var jag hos läkaren för min psoriasis och fick lite medicin för det och det verkar som det hjälper bra....skönt.
I torsdags så var det ju alla hjärtans dag, Maria hade bokat en behandling på Hälsans Hus det var hur mysigt och avslappnade som helst ända fram till vi skulle upp ur badet och jag fick blodtrycksfall och höll på att säcka ihop men det gick bra. I fredags kväll var vi på middag hos Mårten och Madde det var riktigt najs och mycket god mat fick vi. Igår var det jobb åter och på kvällern var vi på bio och såg Sweeney Todd en väldigt konstig film som man kan säga att den var både bra och dålig, det var lite musikal stuk över den mycket sång i filmen, men samtidigt en väldigt svart historia, ska inte berätta för mycket om någon vill se den.
Idrottsmässigt är det både upp och ner denna veckan. HV har det ju väldigt tungt just nu med många skadade och två raka förluster men behåller stabilt serieledningen, det går ju inte att förneka att man saknar kinnarps och den fina stämningen där. Rögle har åter börjat spela stabilt sedan Kenny kommit tillbaka efter sin skada på onsdag är det derby mot Malmö, jag tror inte vi åker ner och kollar denna gången eventuellt blir det att kolla på tv om dom visar den matchen och rent statistiskt ser det ju bra ut Rögle har 2-0 i inbördes möten denna säsongen....låt oss hoppas att trean kommer med.

Nej nu ska jag försöka göra lite nytta
Lev väl mina vänner.

Kram
Stefan

Söndags slapp

Söndagen har mest bestått av slappe, och det har varit väldigt skönt, det har varit en tuff vecka. Efter en veckas ledighet var man tillbaka i byggröran på jobbet i måndags nu börjar det bli riktigt jobbigt och mycket som måste göras, veckan som kommer blir en värre nu ska frysdiskarna flyttas och nya mejeri avdelningen ska börja byggas den gamla är riven, det är väldigt jobbigt men samtidigt väldigt kul.
Annars i veckan så har det inte hänt så vansinnigt mycket det stora glädjeämnet var i onsdags när Maria fick svaret att hon får den LIA som hon så gärna ville ha, och vi hoppas att det kommer leda till ett jobb efter examen. Helgen har inneburit jobb fredag kväll och lördag för min del, Maria är lite sjuk så det är väl tur att jag har jobbat så jag inte blir smittad av henne, igår åt vi mat från kina restaurangen och det var riktigt mumsigt. Idag var vi en sväng på Väla på förmiddagen men ingen av oss var på shopping humör så det blev inget vidare handlat jag köpte mig en klippmaskin till håret och Maria köpte medusin på Apoteket, sedan har det var slappe nästan hela dagen Anders och Britt (svärmor & svärfar) var på besök och bjöd på fika i eftermiddags det var trevligt det var länge sedan jag träffade dom.
I övrigt glädjer jag mig åt framgångarna för HV det ser ju helt klart mycket bra ut just nu....men även om det ser bra ut så ska man ju aldrig ta ut segern i förskott men jag tror starkt på nytt SM-guld i år, då hoppas vi att man får se lika glada miner som dessa....:)

image27

Tyvärr så ser det lite mörkt ut för Rögle BK Almtuna borta i morgon sedan på måndag en kanske direkt avgörande match mot Björklöven.

Nu blir det soffan för resten av kvällen

Lev väl mina vänner

RSS 2.0