Butiken

Ja nu är det mer än fullt ös på ICA Supermarket i Bjuv, det har varit helt sjukt rörigt några dagar och hur mycket som helst att göra man börjar bli ganska sliten men det är jäkligt kul att se förändringen, kommer nu att bjuda på ett par bilder.

Denna bilden är från i tisdags, i onsdags plockade vi upp avdelningen. Man kan inte tro att här ligger det nu en frukt & grönt avdelning.

Här har vi det färdiga resultatet, en klar förbättring:)

Just nu håller hantverkarna på att instalera den nya kyllinjen som kom igår med, på tisdag ska vi börja plocka den. Så här ser det ut just nu.


Som sagt väldigt rörigt men det går efter omständigheterna riktigt bra.
I övrigt är det helt okej i skåne.
Flytten till Ängelholm går också kanon och det kan inte bli bättre:)

Lev väl mina vänner.

Kram
Stefan

Det är mycket nu...

Ja det kan man verkligen säga. VIntern har kommit till skåne med ochjag har till och med fått skrapa rutorna på bilen på morgonen en gång. Nu börjar det bli riktig rock ´n roll på jobbet, ombyggnaden går nu in i slut skedet på första delen, idag har vi flyttat en kyldisk och kopplat in den det har funkat kanon så nu står den välfylld och fin igen. I måndags var det återigen dags och greppa kniven och stycka, vi började nu att stycka själva igen fler och fler butiker väljer ju att göra det, jag och Leffe stod och skar som tokiga vi var som barn på julafton:)
I morgon ska vi börja göra plats för den nya frukt och grönt avdelningen kylarna kommer på torsdag och ska ställas på plats. Som ni förstår så blir det jäkligt mycket jobb just nu men det är så vansinnigt kul om än lite jobbigt.
I söndags var Jag och Maria i östra ljungby och började röjja i min lägenhet det känns så otrooligt bra att lämna den och flytta in här hos Maria i Ängelholm och det ska bli så skönt när lägenheten är lämnad och vi kan glömma den.
Ja det var allt för i dag nästa gång hoppas jag att jag kan bjuda på lite bilder från butiken hur den ser ut i röran.

Lev väl mina vänner
Kramar
Stefan

Fredagskväll

Ja då var vi där igen, det var ett jäkla tag sedan jag skrev något. Men jag ska försöka plita ner några rader nu i kväll. Veckan min har varit i totalt kaos, jobbet har tagit extremt mycket tid väldigt långa dagar och mycket att göra blandat med sjukdommar och semestrar det är tufft. Ombyggnaden går vidare och ligger någorlunda efter planerna, nya kassa kontoret är klart och en del av nya förbutiken, i veckan ska vi flytta en kyldisk så nu börjar det hända lite.
I onsdags var jag och Maria i Ullared, måste bara säga det det är ju ett jäkla ställe shit va mycket folk det var där.

Det har ju varit lite sport i veckan med, igår började ju Karjala Cup tyvärr blev det ju förlust för Sverige men det var roligt att se Kenny Jönsson göra mål och för övrigt en stabil insatts. Kenny och Johan Åkerman kan nog bli ett riktigt radarpar.
HIF stod också för en rejäl skräll slog Gallatasaray borta med 3-2.

Det blir inga bilder idag, men hade tänkte lägga upp några från den otroligt trevliga festen vi var på förra helgen hos Thommy och Sofia. Ett stort tack till alla tre paren som hade arangerarat den perfekta festen.

Nu ska jag återgå till soffan och vänta på att Maria ska komma hem, hon är i Köpenhamn och hälsar på en gammal kompis, så jag får sitta här helt ensam så hon får skynda på att komma hem nu det börjar bli lite tråkigt.

Lev väl mina vänner
Kram
Stefan

RSS 2.0