Trött som hell

Tisdag kväll och dagen har varit lite halvrörig. Det funkade bra på jobbet så ingen vidare stress idag, ganska skönt när man inte är helt hundra kry. Efter jobbet fick jag ett härligt uppdrag först åkte jag hem till Östra och bytte om sedan åkte jag till Ängelholm och hämtade kaffe på MAXI passade på att samtidigt hämta Maria och köra henne till Helsingborg för att sedan ta mig tillbaka till Bjuv och lämna kaffet och äta en delikat kvällsmat på Fyrkanten när denna var intagen var det åter till Östra och min underbara soffa. Sjönk ihop under filten tillsamans med ett eminent magasin vid namn DigitalFoto och djupt försjunken i min tankar om hur jag ska bli en bättre fotograf så hörde jag att allsång frog igång, kan väl inte påstå att det var någon höjdare i kväll. För att stilla mitt sug efter att ge mig ut på äventyr med kameran så startade jag upp tv-spelet och körde två matcher hockey på NHL vilket gav två segrar efter lite slit. Usch jag vill egentligen inte gå och lägga mig men måste nog om jag ska klara av att gå upp så jag kan vara på jobbet klockan 7 i morgon. Jag hatar dessa mornar när man inte får ligga kvar, idag var det verkligen en riktig höst morgon. Sommaren ja vad blev det av den.....just det den kommer ju V33:)

Dagens låttips: Way I are - Timbaland feat. Keri Hilson & D.O.E.


Lev väl mina vänner

Över och ut
/Stefan

Kaffe kaffe kaffe

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1131276,00.html

Ja det är ju det jag alltid sagt att kaffe är nyttigt.......och väldigt gott

Forekold!!

Nu ska jag vara en riktig man, just en RIKTIG man. Jag har blivit förkyld som satan och det är riktigt synd om mig. Kände när jag vaknade idag att något inte stod rätt till men tänkte att man får nog försöka men det funkade inte så bra på jobbet det började snurra i huvudet och folk undrade vad det var med en så det var bara att gå hem och lägga sig och vila, så dagen har mest tillbringats på soffan framför tv:n och intagit ingefärs te.
Gårdagen var riktigt trevlig. Började med att ta det riktigt lugnt sedan blev det lite stök i lägenheten, efter att ha pratat med Maria bestämde vi att jag skulle komma ner till Helsingborg och hämta henne sagt och gjort slängde in kameran i bilen och tänkte passa på att plåta lite, blev inte så mycket plåtat, fångade dock en bild:image3

Tycker nog att bilden talar sitt tydliga språk HIFs fans är inte så nöjda med Babis Stefanidis övergång till rivalen Malmö FF, det pratades även om på radion att ett gäng "hulliganer" hade stormat planen när HIF had eträning i lördags, ska det verkligen behöva gå till så här i idrottsamanhang, visst att det växlas härda ord på planen, men detta är lite väl överdrivet.
Efter detta åkte vi upp till Ängelholm och avnjöt en riktigt god middag och bara slappade, Maria var väldigt trött efter långa dagar på Helsingborgs festivalen. Så hon förtjänade att bli bortskämd:)
Detta var allt för denna gången......

Dagens förkylningstips:
Ta 6-7 ganska stora skivor färsk ingefära koka upp i lite vatten, låt dra och häll i lite honung. Det smakar inte gott men det hjälper

Over and out
//Stefan

Aj som faen!!

http://www.aftonbladet.se/atv2/popup.html?id%3dcategories/Sport/0707/4815'

Det finns sjuka tävlingar också finns det sjuka tävlingar, det var bland det sjukaste jag sett satan vad ont det måste göra. Vet bara hur det kändes att lända utan utsträckta vrister från tian i rosenlundsbadet.

Söndag när den är som bäst.

Jaha då var det söndag, återigen en dag där man inte fått så mycket vettigt gjort. Började dagen med en rejäl sov morgon det var välbehövligt och skönt, sedan har dagen mest bestått av internet surfande och lite småplock i lägenheten. Känner ett enormt sug efter att ge mig ut att plåta lite idag, så det får nog bli så, lovade att jag skulle hämta Maria i HBG när hon hade jobbat färdigt så jag åker nog ner dit lite tidigare och plåtar lite sedan blir det en tur till Ängelholm ska bli så kul att åf träffa Maria igen hon påstod att det inte räknades när vi träffades i HBG i fredags med tanke på min promillehalt..........kan nog ligga en hel del i hennes påstående:)
Jag hoppas att jag kan få med henne på att kolla på en film i kväll det borde nog inte vara så svårt.
Kaffe, vad vore livet utan denna underbara dryck hällde precis upp en kopp och konstaterade att det var precis vad jag behövde, detta svarta guld skulle jag helt enkelt inte klara mig utan.
Nu ska jag även ladda upp min första bild här på bloggen, fick se fullmånen igår kväll precis innan jag skulle krypa ner i sängen. Molnen passerade i vad som syntes som en hisklig hastighet det såg riktigt fräckt ut, är ganska nöjd med resultatet, undra om grannen är det som stog i fönstret och kollade misstänksamt på mig :)image2

Så nu ska jag ställa mig iordning, så här kommer....
Dagens låt tips:  This is my life - Kim Larsen

Over and out.
Stefan

Trött lördag

Jaha då var det lördags kväll skulle egentligen varit fest idag men det blev så hårt igår så det blir inget idag jag är hur trött som helst. Fredags kvällen spenderades på Helsingborgs festivalen det var riktigt kul mycket folk och en härlig stämning, det blev efterfest med och det har satt sina spår kan jag säga. Jimmy och Bergh åkte hem idag försökte övertala dom men det gick inte, kanske var bäst det hade inte orkat att festa idag med som det känns nu i alla fall. Denna kvällen kommer nog bestå av tv tittande eller kanske att man sätter på en bra film. Vi får se.
Känner mig väldigt ordlös idag så det blir inte så mycket skrivit här idag.

-Dagens boktips: Lasermannen av Gellert Tamas

Over and out
Ha en trevlig kväll allesammans

Pappa Stefan

Ja idag känns det verkligen som man varit en familjefader för en jättefamilj. Vilket tjat det har varit idag, men men det går väl över hoppas jag men man kan ju tyvärr inte vara på mer än en plats och göra en sak samtidigt hur mycket man än vill. Fy fan vad jag längtar efter semester och lite ledighet nu men måndag vecka 33 kommer det skina en stor sol från en klarblå himmel jag lovar det gör det.
Jag har fått känlsan idag för första gången denna "sommaren" att folk verkligen behöver sol nu annars blir det aldrig slut på gnället.
Har precis avnjutit en ljuv sallad och till det en Skåne guld 2,8 av bästa årgång, det är en middag för en karl det.
Kvällen kommer inte bli lång och den kommer tillbringas på soffan så man kan vila upp sig inför helgen, fick precis SMS från Maria det verkar vara kaos på Hbg festivalen.....hoppas det löser sig för dom.

Synd att det inte är lite längre fram på året nu då hade det varit hockey, och då hade man förmodligen fått se #27Lance Ward alls våran hockey gud smälla på lite......men den som väntar på något gott......

Dagens låttips: Helt Off - Babylonsjukan
Over and out.
Peace
Kram från mig

Första riktiga inlägget.

Ja då var denna dag till ända. Har varit en lugn och skön dag har mest slappat det känns verkligen att man behöver lite semester. Började med att vakna upp i Ängelholm till ett strilande hällregn körde Maria till Helsingborg och hennes praktik på Helsingborgsfestivalen, hon ringde för en liten stund sedan och hon jobbade fortfarande. Själv tänker jag gå dit och vara lite rund under fötterna. På fredag kommer Jimmy, tror även att Gunde och Julia kommer.
Förmiddagen slet jag hårt på soffan och betade av en film som jag lyckades slumra till, efter det så blev det lite mat och handling, alko förrådet är fyllt för helgen.
I kväll slängde jag upp kameran på axeln och gav mig ut med bilen och tog en liten utflykt blev inte så mycket plåtat men jag hittade ett par nya ställen som jag inte sett innan och det är ju kul, nu har jag ändå bott här isnart 5 månader så man börjar känna sig riktigt hemmastadd, jag kommer bli en riktig skåning:)
I morgon är det jobb som gäller igen lång dag 8-19.15 men det brukar gå ganska fort sedan är helgen här....nice

Ja det var lite om min dag, rörigt så det förslår men det får ni lära er att leva med:)

Dags för mig.

Det är ju väldigt inne att ha en egen blogg, så då får jag ju ha en med.
Denna bloggen kommer nog handla väldigt mycket om sport (främst hockey och då HV) allvarliga och alldagliga händelser. Kommer nog även berätta om en del stolliga äventyr som jag och min flickvän Maria och mina vänner ger oss ut på. Kan hända att det publiceras en hel del bilder då jag är väldigt fotointreserad.

Mycket nöje
Mvh
#27 Ward

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0