Examens tider...

Ja nu är det minsann examens tider. Maria tog sin examen i fredags så det har varit mycket att stå i i helgen, men så kul och lyckat det varit. På lördagen hade hon fest på Lilla Heagård för sina vänner och det var mycket bra uppslutning, med maskinvisning och bad i fontän utan vatten. Tänkte visa lite bilder från firandet.

image37

En glad nyexaminerad Maria.


image38

Maria och Mr Ängelhol Johan Stålhammar skålar.



Glada festdeltagare



Fler glada festdeltagare.



Stämning på topp.



Åh maaaaaaaaat..



Samling i soffan.



Maskinvisning...



Carro på tröskan



Frida provkör med instruktioner av Maria



Vad vore en fest utan nattamat..



Wrestling..



Vi slutade med flaggan i topp tidigt på söndagsmorgonen.
Till helgen ska det firas nästa examenstagare då är det storebror som ska firas.

Lev väl mina vänner
Kram
Stefan

Livskvalité....????

Vad är det egentligen, finns nog lika många svar som det finns mäniskor på jorden. Men jag fann livskvalité idag av högsta nivå enligt mitt tycke.
I fredagss var jag och inhandlade ett par nya inlines, har länge gått och tänkt att jag måste komma igång och röra på mig. Så i kväll när jag kom hem från jobbet strax innan 19.00 tog jag mina nya inlines och körde en runda, bra musik i öronen och ett underbart väder termometern i bilen visade visserligen bara 15,5 grader men det var fullt tillräckligt. Jag ställde bilen vid råbocka och körde sedan över till klitterhus och en runda på bort mot Skälderviken körde ner i hamnen och kollade lite på folket som höll på att putsa och fejja på sina båtar. Sedan körde jag tillbaka när jag kom till klitterhus igen tänkte jag att jag måste bra ner och titta på havet, och man blir lika förundrad varje gång man kommer ner dit, det är så otroligt vackert och rogivande så det är helt otroligt. Med kullaberg i bakgrunden ett lagom böljande hav och en fin sol på himlen stog jag en lång stund och beundrade ett 10 tal segelbåtar som var på väg in i Skälderviken....det är livskvalite för mig det.

Sista tiden har varit mycket hektisk, mycket klabb på jobbet men det rullar på snart är det faktiskt dags för lite ledighet, tro det eller ej men så är det.
Maria jobbar på hotellet i kväll så det är lite ensamt här hemma, men vi hade en fantastisk helg händelserik och rolig med mycket god mat och samtidigt lugnt och skönt, det var precis vad vi båda behövde.

Tyvärr har jag inga bilder att dela med mig av, det har varit väldigt dåligt med fotande på sista tiden.. men jag hoppas kunna bjuda på några fina bilder inom kort på ett sommar Ängelholm.


Dagens låt tips: All We Are - Warlock



Lev väl mina vänner


Kram

Stefan


RSS 2.0