Ledig dag

Jag har idag haft min första lediga onsdag på hur länge som helst det är säkert minst två månader sedan och det har varit hur skönt och välbehövligt som helst, men nästa vecka blir det semester, det ska bli så skönt att få ladda om batterierna lite. Blir väl en runda upp till småland under veckan.
Resten av denna veckan blir det mest jobb jobbar låsning på fredag och lördagen är min med jobbe lördag sedan blir det en väldigt lugn helg. Maria ska åka till Linköping över helgen så jag är gräsänkling men som sagt det blir en väldigt lugn helg. Ska bli rätt konstigt att inte ha henne hemma det kommer nog kännas lite tomt, fast det blir ju inget bråk om fjärrkontrollen till tvn:)
Idag var jag faktiskt ute en liten sväng med kameran den har man inte slitit hårt på sista tiden blev väl inga direkta höjdar bilder direkt frös så galet så jag var inte ute så länge men här kommer i alla fall ett smak prov på rusningstrafiken i Ängelholm.

image26

Jaha det var allt för idag.
Lev väl mina vänner

Helgen är snart över

Så har åter en helg gått. Det har varit en väldigt bra helg, den började med jobb på lördagen till klockan cirka 12.00. Sedan hem och fixa och dona lite för kvällen. Gunde och Julia dök upp strax innan  16.00 vi började med att gå in til Torstens och dricka ett par öl och sitta och snacka lite, sedan gick vi hem och fixade lite god mat och avsutade med att spela lite spel och ha det trevligt. Idag tog vi bilen och först åkte ut till Råbocka och där var det helt underbart att stå och titta ut över havet och vi fick till och med lite sol på oss, det var underbart. Sedan körde vi ut på Bjärehalvön och åkte runt och tittade lite vi körde upp till Båstad innan vi styrde kosan mot Ängelholm igen.
Nu har gästerna åkt hem och vi har fixat med disk och ätit lite så nu blir det slappe resten av denna dagen....

Ha det bra och lev väl mina vänner

Fortfarande dålig...

....på att uppdatera min blogg. Men här kommer lite i alla fall. Julen och alla helger är passerade i måndags när man kom till jobbet så tänkte man fan vad skönt med en normal vecka, så gick det en timme och rätt vad det var så var butiken full med hantverkare igen då tänkte man bara nej inte nu igen...men men det är bara tio veckor dom ska hålla på så det är lugnt, men satan så rörigt det är nu det slås ner väggar hit och dit och stökigt och allmänt rörigt så det är minst sagt körigt på jobbet men snart ska jag faktiskt tro det eller ej ha lite välbehövlig semester.
Annars är allt sig likt i skåne, jag har kommit in på riktigt i Ängelholm hos Maria nu och det känns så jäkla skönt, Östra Ljungby är ett minne blott. Trivs så otroligt bra i Ängelholm. Till helgen kommer Gunde och Julia och hälsar på, det ska bli trevligt.
Nu blir det bingen och försöka sova bort den hemska förkylningen.

Ha det fint alla där ute....

RSS 2.0