Hjältar

I skrivande stund sitter jag med ett öga på tv:n, idag går det helt enkelt inte att slita sig. Johan Wissman gjorde precis ett grymt lopp på 400 meteroch slog personligt rekord och även svesnskt rekord med tiden 44,56 avslutningen på loppet han gjorde var helt enorm. I och med andra placeringen är han i final på 400 meter.

Susanna Kallur vad säger man, vilken idrottskvinna finns det någon elit idrottare som kan visa känslor som hon? Även hon gjorde ett helt otroligt lopp på 100 meter häck, även hon slog personligt rekord. Hon var 5 hundra delar från guldet, 2 hundradelar från silvret och 1 hundradel från bronset och slutade på en mycket hedrande 4:e plats.

Stefan Holm rev precis ut sig ur höjd finalen, även han gjorde en mycket bra insats tycker jag, bara synd att det inte kunde bli någon medlaj för honom. Linus Thörnblad rev ut sig på 2,21 och hade hoppat under all kritik, han pallade nog inte trycket men det är bara att bryta ihop och komma igen........det är OS nästa år och då ska vi alla vara med och stötta er alla dom svenska Friidrottshjältarna.

Som ni förstår så ägnas tankarna idag åt dom Svenska friidrottarna så mina andra idrottshjältar Ward, Davidsson, Jämtin, Melin och dom andra hjältarna i HV samt Sjögren, Eskelinen, Larsson, Holmér och dom andra hjältarna i WIC85.....ja ni får helt enkelt komma utanför rampljuset idag. Men eran tid kommer med.

Annars då?
Jo fan, precis lika kär och galen som vanligt.
Ringde läkarn idag och fick faktum konstaterat, rådslog lite med läkaren och hon förslog -Ät mat. Hmmm tydligen går det inte bara leva på kaffe skräpmat och mackor vilket jag iofs tycker är lite konstigt. Men det är bara att ta sig i kragen och försöka börja leva ett lite mer humant liv.

Gårdagens inventering gick skitbra så vi kommer hinna klart i kväll, det känns jäkligt skönt inför fredagen. Så i kväll när jag räknat klart så blir det raka vägen till Ängelholm och till min själsfrände Maria.

Dagens låttips blir: Simply The Best - Tina Turner

Lev väl

Kram
Stefan

Inventering

På fredag har vi inventering på jobbet och det är inte kul, ska iväg till jobbet nu här om en stund och börja räkna lite. Denna dagen har jag varit i Malmö på nätverksträff, det var riktigt intresant och vi bytte ganska mycket erfarenheter med varandra. Annars har veckan börjat ganska lugnt tycker jag vi är fullt manskap på jobbet igen och det känns så otroligt skönt att gå tillbaka till ordinarie schema, denna veckan kommer det ju dock att röra till det lite med inventeringen men det är ju inte så ofta man gör det så det är ju bara att bita ihop..

Nej nu kallar plikten

Ha det fint

Kram
Stefan

Lördag kväll

Lördags kvällen spenderas alldeles ensam hemma i Östra Ljungby. Efter en vecka av mycket jobb känns det faktiskt skönt att ta det lugnt en kväll. Vi var bjudna på en kräftskiva i kväll, Maria gick dit men jag avstod på grund av att min mage havererade fullständigt i veckan, misstänker att det är magkattär(har lite problem med stavningen) så denna veckan har varit väldigt kaffelös kan jag säga, tog mig en funderare och beslutade mig ganska snabbt för att dra ner lite på mitt hiskliga kaffemissbruk och att börja dricka med mjölk i stället det ska tydligen vara lite mildare mot magen. Veckan har varit ganska händelselös som sagt mest betått av jobb men nu är det tillbaka i gamla vanliga gänger med slut på semestrar och sådant som ställer till det.
Det stora glädje ämnet idag är ju solklart att HV smiskade MoDo med 2-1 i frottécupens final......och det bådar riktigt gott.......go Kenta go. Fick även nyhetsbrev från WIC-85 i veckan att innebandyn börjar dra i hop sig till elitserie spel med sina förberedande träningsmatcher.
Dags att snutta kudde...

Lev väl....

Kram
Stefab

Första segern

I går spelade HV sin första match borta mot Troja-Ljungby, det slutade med en härlig seger 7-2 för HV. Två mål och en ass av Johan Davidsson det är ju bara att hoppas att han klarar av att hålla den formen resten av säsongen. Nästa match är i morgon mot Nyköping...oc det borde ju vara tre pinnar där med.
Det har varit en tung start att komma tillbaka på jobbet tycker jag men det är väl bara att bita ihop, sitter här och är skittrött nu efter en lång dag och det värsta är att det är en lika lång dag i morgon och en ännu längre dag på fredag, men det är bara att bita ihop som sagt.

Nejhej nu får man förflytta sig till soffan och se vad Elmander och Zlatan hittar på.....ska för övrigt bli jäkligt kul att se Kennedy från start..

Ha det fint alla

Kram
Stefan

Tillbaka i verkligheten...

...då var man tillbaka i dom vanliga rutinerna nu. Första dagen på jobbet efter lite välbehövlig ledighet, det var jäkligt segt att gå till jobbet idag på morgonen men efter ett par timmar så kom man igång igen och det var riktigt roligt, en vansinnigt massa folk som ville handla mat, och det ser man ju inte negativt på.
Helgen spenderades ju som sagt i Varberg och det var mycket trevligt att få träffa Stefan och Anna igen efter alla dessa år och jag kan inte påstå att dm hade ändrat sig sedan sist:)
Denna vecka kommer mest att bestå av jobb.....mycket jobb med...ingen mjukstart här inte.
Satt och läste lite på Aftonbladet innan och fick se att dom hade sprängt en bilbomb i Klippan som ligger ca en halv mil här ifrån, polisen misstänkte att det hade med rivaliserande MC-gäng att göra...och det låter ju spännande så det vill till att hålla sig i skinnet.

Dagens låttips: Helsingborgsvisan - Johnny Cosy

Ha det så bra allesams.

Kram
Stefan

Tillbaka igen

Jaha då var man tillbaka i skåneland efter en liten tripp till Bohuslän, och vad kan man säga om det. Ja det var ju som hemma fast annorlunda. Regnet slapp vi givetvis inte undan, men vi höll humöret uppe och hade det helt toppen ändå. Vi hade ju planerat att tälta, men när vi satt och tittade på väderprognosen så insåg vi ganska snart att det skulle bli väldigt blött så vi bestämde oss för att testa Bo på lantgård, sagt och gjort vi letade upp ett ställe som hette Lyckans Vandringshem och det var hur mysigt som helst där blev vi inte besvikna så det rekomenderas här kommer en bild på vårat rum:



När vi kom upp och solen fortfarande stod högt på himlen så beslutade vi oss för att ta en sväng in till Smögen och Kungshamn. DÄr vi fikade och bara gick och njöt och tittade oss omkring. Efter en stund så gick vi förbi en räktombola så vi stannade till och köpte oss fem lotter och hur slutade det.....jo så här:

image7

image8

Så på kvällen åt vi räkor och drack vin och hade det nästan lite för bra faktiskt:)
Onsdagen väcktes vi av ett riktigt hellregn, men vi bestämde oss för att sätta oss i bilen och färdas lite norrut och upptäcka alla dessa små fina byar som ligger längs kusten. Vi körde småvägar hela vägen upp till Svinesundsbron och vände där, det blev ett par stopp under resan uppåt ändå och utrustade med regn ponchos så kunde inte ens vädrets makter stoppa oss....nästan, vi hade bestämt oss för att testa ett fik i Grebbestad (ett av många i mängden;)) och där blåste det så jag hade fullt upp att hålla reda på min poncho, jag såg nog smått skadad ut när jag gick och fäktade och vevade och efter kom Maria och grät av skratt. Tyvärr så finns detta inte dokumenterat. Och i torsdags begav vi oss hemåt gjorde ett stopp i Lysekil sedan var det ett kör hem. Lägger här upp ett par bilder som togs under resan.

Smögenbryggans början eller slut:

image9

Fula fiskar såg vi med:
image10

Vem skulle inte vilja ha en åkttur med denna båten:
image11

Vy över Kungshamn:
image12

Jaha detta var lite om våran enkla semestertripp.
Till helgen blir det en tur till Varberg och fest hos ett par gamla klasskompisar som har gått och gift sig, jag har nog inte träffat dom på minst fem år tror jag så det ska bli riktigt kul faktiskt. Boendet kommer som vanligt att belägga sig hos Jimmy i Läjjet.

Så där av kommer dagens låttips: Mera Kärnkraft - Eddie Meduza

Lev väl

Kram
Stefan

Äntligen.....

Jaha då var det äntligen en hel veckas underbar semester som ligger framför mig det ska bli helt underbart. Igår kväll var jag och hämtade Maria på tåget när hon kom hem från Way Out West, hon hade haft det jättebra och var lite trött när jag hämtade henne.
I morgon ger vi oss i väg på en liten minisemester till Bohuslän vi hade tänkt oss att tälta men efter att ha sett väderleksrapporten i kväll kom vi fram till att det kan bli lite blött, så vi har bokat vandringshem.
Helgens stora glädje ämne måste jag ju säga är att FBK bra lyckades få 2-2 mot MIF....det bådar ju gott.. Sedan ett annat glädje ämne är ju att en gammal hjälte gör come back i HV tröjan nämligen Mika Niskanen, säger bara -Stabilt.

Nu ska vi fortsätts spela in våra kassettband:)

Dagens Låttips: Bob Sinclar & Cutee B - Sound of freedom

Ha det fint nu mina vänner.

Kram
Stefan

Vilken dag

Åh vilken varm dag det har varit idag, satt ute lite på balkongen tidigare idag och solade skönt med en fläkt som blåser lite då. Började med att gå upp och äta en liten frukost och bara tog det lugnt sedan åkte jag till Östra Ljungby och hämtade lite grejer och mina arbetskläder, ska ju jobba en sväng i morgon. Efter det så väntade jag på att Maria skulle komma hem så jag fick umgås lite med henne innan hon skulle iväg igen, hon befinner sig just nu på Way Out West festivalen i Göteborg, hon har bara varit borta i 6 timmar och jag saknar henne redan.....
Efter jag hade lämnat henne på tåget åkte jag och införskaffade mig i KASSETTBAND just det du läste rätt, jag har i eftermiddag suttit och varit lätt nostalgisk och spelat in kassetter, det var ju nästan så man hade glömt av hur man gjorde, man blir ju faktiskt jävligt bekväm med tekniken och dess uteveckling. När jag var klar med det så var jag ju tvungen att testa så det funkade så jag tog bilen och åkte en runda passade på att köpa mig en sallad och åka ner till stranden och sätta mig och äta upp den, det var helt underbart hade kunnat sitta där flera timmar och bara njuta av solen och se den gå ner i horrisonten.
Nu har jag suttit här och degat en stund och roat mig med att kolla hur det hade gått på HVs första ispass som ägde rum idag, grabbarna hade verkat grymt tända. Något som gjorde mig lite besviken var att min hjälte och idol Lance Ward har fått byta nummer till nummer 47....det svider lite men jag säger bara kolla in denna blicken

image5

Jag vill inte möta honom på isen när han är lite lätt uppretad:)

Nähä nu börjar det bli dags att göra sig iordnign för sängen.
Ha det fint allesammans där ute i sommar Sverige.

Dagens länktips:
http://hv71.se/nyhet.asp?sid=1548

over and out.
Kram
Stefan

Semester

Nu var det ett tag sedan man skrev något här, helgen som ju som bekant innehöll min födelsedag var toppen i lördags, den stora dagen, vaknade jag klockan 06.00 på Vaktgatan i Ängelholm Maria låg redan vaken och väntade på att jag skulle vakna. Hon beodrade mig strängt att ligga kvar i sängen medans hon gick upp och jag blev väldigt fundersam på vad hon skulle hitta på. Efter en liten stund kommer hon in till sängen med blockflöjten i högsta hugg och spelade jag må han leva på den, det var jättefint och jag blev faktiskt riktigt rörd av det. Mycket oväntat men samtidigt väldigt uppskattat, grejen var ju den också att kvällen innan satt vi och kollade på reprisen på Allsång och då kom det en sekvens med någon som spelade tvärflöjt och jag kommenterade detta genom att säga att jag tycker att flöjt musik är väldigt fint, då Maria brister ut i ett gapskratt och jag fattar inte ett smack vad som var så roligt med det, men nu efteråt förstår jag:). Fick även lite fina presenter av Maria två böcker, ett gäng Japp, ett par gröna Puma shorts och en tur till Helsingör under semestern. Så min födelsedag kunde inte fått en bättre start. Sedan var det i väg till jobbet och jobbade till 18 efter det gick vi ut och åt i Ängelholm på MM, ett ställe som rekomenderas mycket varmt om ni är i Ängelholm och sedan avslutade vi med att gå till Torstens och ta ett par stänkare.
Söndagen var mest slapp och vi låg på stranden varmt och skönt, men fullt inte lika varmt i havet men i kom jag och det är jag riktigt stolt över. Sedan begav vi oss till Lilla Heagård och fikade med Marias föräldrar, Anders & Britt. Anders hade fullt upp nu när det fina vädret äntligen har kommit och till min stora förtjusning fick jag mig en tur i hans Skördetröskaimage4 Det ver verkligen en upplevelse, vilken jäkla maskin stor, fet och ascool.:)
Anders och Britt uppvaktade mig med en flaska vin också och det är ju alltid uppskattat.
Måndagen var det lite jobb igen jobbade till 13 sedan satte jag mig i bilen och åkte upp till Anderstorp och hälsade på mor och far, storebror var hemma med det var ju ett tag sedan man träffade han. Dom uppvaktade med en stekgryta i gjutjärn och ett förkläde så nu ska det lagas god mat och drickas gott vin:)
Lämnade in bilen till Henrik med så han vaxade upp den och den blev så jäkla fin nästan så man inte ville ut och köra med den.
Och nu sitter jag och väntar på att Maria ska komma hem, ska se om jag kan släpa med henne till stranden i eftermiddag innan ovädret kommer som dom har lovat.

Och i morgon går HV på is.......det närmar sig:)

Dagens låttips: Det går bra nu - Petter

Lev väl mina vänner

Over and out.

/Stefan

31??!!?!

Godmorgon!!
Har precis klivit upp och sitter och äter frukost och avnjuter en kopp kaffe, ska strax bege mig till jobbet. Har en lång dag i dag 11-21.15 och i morgon jobbar jag mellan 7-18......sedan anser jag att jag har semester eller nästan i alla fall ska ju jobba lite grann nästa vecka men det är så lite så detär inte mycket att prata om. I går var en ganska lugn dag jobbade hela dagen så det blev inte så många knop gjorda gick och lade mig tidigt så jag känner mig riktigt utvilad nu, skönt.
Så vad händer i helgen, ja i kväll blir det nog hem och duscha sedan blir det nog sängen direkt. I morgon, ja vad händer då?? Hmmm någon fyller år i morgon, ja just det det är ju för sjutton jag som fyller år, 31 herregud vad tiden går fort. Det var någon som sa till mig innan jag fyllde 30 att efter 30 så accelrerar tiden i en extrem hastighet, och visst fan går det fort, nästan lite onödigt fort. Så i morgon blir nog lite fira, fast inget allvarligt, jag och Maria ska nog gå ut och äta en bit god mat. Fast ska jag vara ärlig så känns det mer som jag fyller 18 än 31....typ för 13:e gången:)
Söndag ska bli en riktig slapp dag, vi ska planera våran semester lite sedan hoppas vi på bra väder så det kanske kan bli en tur till stranden, den som lever får se.

Nu är det dags att bege sig till jobbet, ha en underbar helg allesamans

Dagens citat:

"Det hänger inte alltid på hur du ser ut. Se på mig. Jag är stilig som bara den, och jag har inte hittat någon att gifta mig med än."
Brian, 7 år



Over and out.
Stefan


Njutning

Denna dagen har gått i njutningens tecken. Hade en mycket lugn dag på jobbet och riktigt roligt också det var en jäkla massa munhuggning på jobbet idag men det är bara kul så länge det är på den nivån att alla har glimten i ögat fortfarande. Sedan var det hem och ladda tvättmaskinen och försöka få lite rena arbetskläder, fan vad skönt att man har speciella kläder på jobbet man sliter ju inget på sina privata kläder:)
Gjorde även ett tappert försök att hämta igen ett par timmars förlorad sömn gick väl så där min lite slumrat blev det i alla fall. Efter det åkte jag till Maria och hon bjud på mat som tack för att jag hämtade henne i natt kycklingfilé och ris blev det, mumma.
När vi hade ätit bestämde vi oss för att cykla in till stan och äta en glass, det var skitmycket folk ute på stan, kanske inte så konstigt med tanke på det väder vi hade det var faktiskt en riktig sensommar kväll.
När vi satt och lapade på våra glassar så kom vi på den briljanta iden att vi skull hojja ut till stranden, sagt och gjort så gjorde vi så. Vi satt bara där och njöt, havet är helt fantastiskt mäktigt det får verkligen tiden att stanna och man blir så oerört lugn och harmonisk när man hör bruset från vågorna, så nu känns det nästan som semestern är på ingång.......hmmmm det är nog en aptitretare på vädret jag kommer ha när jag är ledig som kom idag:)

Dagen turisttips: Råbocka strand i Ängelholm 1,6 mil sandstrand.

Detta var allt för idag

Lev väl mina vänner

Over and out
Kram
Stefan

RSS 2.0