3 Pinnar

Äntligen har elistserien dragit igång, och det kunde ju inte börja på ett bättre sätt än att få se HV piska Frölunda i ett fullsatt Kinnarps, det var en bra amtch tycker jag, förutom att Kenta gjorde misstaget att sätta Lance Ward på bänken. Hoppas han får spela mer nästa match.

I går var jag och Stefan (Marias bror) och kollade på Rögle som spelade mot Sundsvall hemma, det var riktigt kul att få uppleva det, kommer nog bli en hel del matcher denna vinter.

Annars är läget under kontroll här i skåne, helgen var kanon, i fredags var vi i Skurup och grattade Marias kusin som fyllde år det var jätte trevligt. Lördagen bestod av en del jobb sedan körde jag ut till Lilla Heagård där förberedelsen pågick för fullt inför Skördefesten, det var en mycket trevlig tillställning. Vi åkte hem ganska tidigt Maria skulle jobba igår så jag var själv nästan hela dagen så jag gick och plockade lite med mina grejer som jag har flyttat hit, så nu kan man hämta ett nytt lass:) det kändes helt underbart att få plocka in mina grejer här hos Maria.

Lev väl

Kram
Stefan

Ledig onsdag men fullt upp...

Ja så är livet i skåne just nu. Dagen började toppen med en lugn start och frukost framför tv:n det var gott. Tog sedan och diskade upp efter våran middag vi hade i går kväll, fläskytterfilé med pommes och bea mumsigt värre. Efter det tog jag mig ut till Östra Ljungby och hämtade hemmabio och datahögtalare och lite andra bra att har grejer, vi förkunnade i dag att flyttlasset mot Ängelholm har börjat gå och det känns riktigt bra:)
När jag kom tillbaka hit så hade Maria redan kommit hem och vi åkte ut till Lilla Heagård och vaxede hennes bil och träffade hennes föräldrar, vi ska dit på lördag och gå på skördesfest, det ska bli riktigt kul.
Igår var jag så jäkla sugen på att åka och kolla på Handboll men när jag satt i bilen på väg hem från jobbet så tänkte jag att jag orkar inte det, och det kanske var tur 8 bollar i baken....stämmer det Pelle:)
Resten av veckan är det också fullt upp, fredag ska vi till Skurup och gratta Marias kusin, och på lördag är det som sagt fest men först blir det lite jobb.

Nu är det snart dag å sova

Lev väl

Kram
Stefan

Trötter

Jäklar så måndagstrött man har varit idag, ganska lugn dag på jobbet och nu sitter man här och kikar lite på nätet ska snart slänga mig i soffan med Maria och kolla på Raphsody.
Helgen var mycket trevlig. Fredags kvällen blev lugn Maria var lite krasslig så vi väntade med att åka till småland till på lördagen. Vi körde upp till Anderstorp och passade på att stanna till hos mor & far en liten snabbis var även hemma hos familjen Kardebratt och tog en fika där även Pelle var, alltid lika trevligt.
Sedan begav vi oss norröver och intog Jönköping och en mycket trevlig fest hos Micke och Pia. Det blev ganska sent på natten eller tidigt på morgonen om man hellre vill säga så:) vi åkte ganska tidigt hem från Jönköping på söndagen och var väl hemma strax efer 15 någon gång, det var skönt att komma hem i vettig tid. Sög iofs lite att vi inte gick och kollade på HV-Frölunda matchen slutade som bekant 4-4, men det är om en vecka som det gäller då drar allvaret igång. Hockey allsvenskan startade ju i fredags och det blev en bekväm seger för Rögle som piskade Nyköping med 3-1. I morgon börjar handbolls allsvenskan, ASK spelar mot IFK Krisanstad och jag är jäkligt sugen på att åka ditt och stötta de orange lite grann, det hade varit roligt. Vi får väl se hur man känner sig i morgon när man kommer hem från jobbet.

Nu blir det slappe...

Lev väl
Kram
Stefan

Nu börjar det....

...japp idag hade vi första mötet inför våran ombyggnad av butiken, mannen som ko idag var Håkan Frimodig färskvarukonsult på ICA, det roliga är att han var konsult när vi byggde butiken I Anderstorp så det ska faktiskt bli kul att jobba med honom igen, han är jäkligt duktig. Men dage nkunde börjat bättre återigen möttes man av en förskräckllig syn när man kom till jobbet. Inbrott igen andra gången på kort tid...men jag  vet inte man kanske ska vänja sig att det är så i Bronx...oj nu blev det fel Bjuv var det ju.
Igår var jag ute och motionerade tog ett varv på slingan här i Ängelholm det kändes jäkligt bra snart kommer man in i det riktigt ordentligt, och då jäklar ska jag springa ifrån Pelle på fotbollen:)

Helgen kommer tillbringas i Småland, åker upp till Anderstorp i morgon för att sedan fortsätta till Jönköping på lördag och inflyttningsfest hos Micke och Pia.
Nu ska jag och Maria förvälla svamp som min kära mor och far var här och lämnade av tidigare idag, tack så mycket.

Lev väl

Kram
Stefan

PS
I morgon börjar hockeyallsvenskan, Rögle inlder mot Nyköping:)

Stel.....

Det går ju inte förneka att man är väldigt stel i kroppen idag, det var riktigt jobbigt att spela fotboll igår fick ett par rejäla smällar men det får man ju ta lyckades dock inte med mitt högt uppsatta mål att få omkull Pelle minst 3 gånger...men det går nog fler tåg och då jävlar...

Helgen annars var alldeles förträfflig. I fredags blev det lite mat hemma hos mamma och pappa sedan lånade jag fars cykel och cyklade till Bergh och kollade på friidrott. När vi satt där och gjorde det kom vi ju på att vi måste skojja lite med värdparet för lördagens fest, sagt och gjort......dom klagade över att det var väldigt mycket folk som tutade på lördagsmorgonen:)
Lördagen var ganska lugn på dagen, var och hälsade på Isak och Malin och fick en liten rundtur i deras nya hus, men det var jätttrevligt och det blir nog kanonfint när dom blir färdiga med allt. Sedan hem och slappade lite innan det var dags för fest. Festen var verkligen jättelyckad och alla var nöjda och glada. Tack så mycket Sofia och Thommy för god mat och en toppenkväll.

I går var man mest trött och seg men i alla fall på humör för att spela lite fotboll vilket var jäkligt kul, det var jäkligt segt att köra ner till skåneland igen sedan men det var härligt att få komma hem och träffa Maria igen efter en hel helgs bortavaro....:)

Denna veckan blir nog ganska lugn, i morgon ska vi ner till Helsingborg till ICA lagret på en utbildning och samtidigt ska vi få en rundvandring på ICAs nya lager, det ska bli riktigt kul att se det...


Allt för idag...
Lev väl

Kram
Stefan


PS
Tack Pelle för den grymma tidningen

Idol 2007

Jaha då var det dags för idol 2007, man kan ju bara säga efter att ha sett programet att vissa gör ju allt för att bli sedda och kända, men visst finns det verkligen guldkorn där ute, men jag måste nog säga efter dagens program att min Idol var han med keps pilot glajjer och polisskjorta som drog av ett riktigt herrejösses medly....han var grym.
NU var det ett tag sedan jag skrev här, helgen har mest bestått av jobb ( så ovanligt) i fredags hade vi inventering men det gick bra och jag var hemma vid strax efter 24 men det var jäkligt tungt att gå upp och börja jobba vid 7 igen i lördags morgon, Maria var med och räknade och det gjorde hon helt förträfligt bra....än en gång älskling tack så mycket.
Söndagen var lugn och mysig vi var i Åstorp och fikade hos Marias farmor och farfar, dom var jättetrevliga och roliga. Sedan var det mest slappe som gällde i  söndags. Igår var det åter igen vanlig jobbdag funkade perfekt skönt nu när semestrar och sådant är över. Igår kväll var vi nere i Helsingborg och gick på Olympia och kollade på HIF, det var ingen större hit Djurgårds packet vann med 4-1. Det var kul att få se Renee Makondele göra sin premiär för HIF, ge han och Henke ett par matcher och dom blir grymt farliga.

Helgen som kommer så blir det en tur upp till dom småländska skogarna igen, fest hos Sofia och Thommy på lördag, och på söndag blir det en riktig favorit i repris......ett gästspel i töråshallen med grabbarna...det ska bli jäkligt kul....målet är att få omkull Pelle minst 3 gånger;)

Lev väl
Kram
Stefan


Over and out

RSS 2.0