Det går bra nu....

...festen har lagt sig efter Rögles etablering i Elitserien. Det var verkligen en enorm upplevelse att få sitta i plåtskjulet när det stod 1-1 och med endast 26 sekunder kvar gör Rögle 2-1 hallen formligen totalt exploderade och glädjen total, det går inte att beskriva med ord vilken stämning det blev jag rekomenderar att gå in på Youtube och söka fram lite klipp där. Det märks i stan att det finns ett mycket stort hockey intresse här och det hänger grattis hälsningar i nästan varje skyltfönster.
Frågan är vilket lag ska man hålla på i nästa säsong, det kommer bli svårt när HV kommer på besök i Lindab Arena. Jag tror att jag kommer få dela mitt hockeyhjärta i två delar:)

Annars rullar allt på som vanligt här i skåne...

Lev väl mina vänner
Kram
Stefan

Ängelholm dansar och ler

Ja ni förstår nog att nu är man oerhört stolt att var Ängelholmare. I går bevittnade jag den värsta hockeyrysare i manna minne. Matchen var helst otrolig och man satt hela tiden med ett öga på reultat tavlan och ett på isen, när slutsignalen ljöd så formligen exploderade hallen och festen började.
Vi tog bussen in till stan och tog ett par öl för mycket:)
När jag sedan skulle gå hem sprang jag rakt in i famnen på #14 Mikael Gath, det kändes helt otroligt att få krama om en nyuppflyttad Rögle spelare:) "micke micke micke mickemicke micke micke gath micke gath micke gaaaath"
Jag åter kommer och rapporterar mer från festen...hoppas jag kan bjuda på några bilder;)

Lev väl mina vänner
Kramar
Stefab

RSS 2.0