Photo session

Lite bilder från kvällens utfärd.












Dags att köra igång igen

I morgon är det återigen dags att gå till jobbet. Det ska faktiskt bli riktigt skönt, den här sista veckan har jag inte en aning om vart den har tagit vägen tycker ändå att jag inte gjort något speciellt. I måndags hämtade jag nya soffan och det tog iofs hela dagen eftersom det strulade. I tisdags och onsdags så slipade jag och lackade vårat köksbord, resten av tiden har man nog tillbringat på stranden och det har varit underbart med tanke på denna värme som varit sista dagarna....tur att det finns kylrum på jobbet man kan gå in i och svalka av sig lite.
Summa sumarum semestern har varit riktigt bra jag har fått lite av allt fest, slappe, sysselsättning och bara tagit dagen som den har kommit och det är så det ska vara när det är semester tycker jag:)
Tror jag ska ut och fota lite i kväll, Maria jobbar sent idag så jag får sysslesätta mig själv.


Lev väl mina vänner

Over and out....

Halva semestern avverkad.

Ja då var drygt halva semstern avverkad, det känns faktiskt ganska skönt ändå. Så vad ha min semester bestått av.
Första veckan så på tisdagen åkte jag upp till Småland och hälsade på föräldrarna tisdagen blev det speedway på kvällen och det var riktigt kul att få se Lejonen vinna övertygande över Hammarby. Sedan var det mest mat och umgänge som gällde. På fredagen styrde jag kosan söder ut igen och var i princip bara hemma och vände innan jag körde ut till Rekekroken för att besöka familjen Bengtsson och deras nya familjemedlem Ica, en 8 veckor gammal tollare valp, tyvärr så har ja ingen bild att bifoga men jag kommer med all sannolikhet lägga upp det längre fram, på lördagen var jag åter hos Bengtssons och hjälpte till lite att bygga trädgård tungt och slitigt men ganska så kul.
Veckan som har gått nu har varit mesta dels lugn, en liten semester tripp med grabbarna har det blivit och efter långt sökande och förlorat tålamod så hamnade vi på Torekov camping, det gick att festa där med:)
Sedan har Bergh varit på besök och familjen Hedenfeldt var nere igår och hälsade på. Det är lite tråkigt ändå vissa stunder Maria jobbar och står i som bara den men hon tirvs och tycker det är kul så länge hon gör det så får hon jobba precis hur mycket hon vill.
Helgen som kommer så blir det en runda upp till småland och Rajjans 30-års fest....kan nog gå ganska så vilt till om jag förutspår rätt...lägger upp ett par bilder från min förra smålanadstrip och säger over and out
 Lev väl mina vänner..






RSS 2.0