Påsk

Då är det annandagpåsk och jag har haft lite välbehövlig vila, det har varit extremt mycket jobb sista veckorna nu är butiken så gott som färdig så nu kan vi börja sälja varor igen och det ska vi göra med besked.
Efter ett kortare arbetspass på fredagen begav jag mig norr ut till Anderstorp skönt att komma ifrån lite och få lite andrum. Fredagen var väldigt lugn och satt bara hemma hos mor och far. På lördagen var jag hos familjen Kardebratt det var som vnligt mycket trevligt, kul att se hur lilla Tilde växer och blir större och större.
På kvällen blev det vild fest med Myran och Rajjan och Linda men vi hade mycket trevligt och med all rätt så var man ganska sliten igår, det blev en jobbig resa hem med mycket snö på E6an så det tog lite längre tid än planerat.
Nu sitter jag och väntar på att Maria ska komma hem hon har jobbat på Brunnbygård idag, eftermiddagen kommer nog att bestå av ett besök på väla hoppas jag orkar och har lust efteråt i så fall blir det en sväng ut med kameran och mitt nya objektiv som jag inte har testat så mycket än.
Ha det fint mina vänner
Kram
Stefan

Bifogar här en bild på familjens charmtroll Julius.

image33

Gourmet

Äntligen helg....eller kan man säga så när den mest kommer bestå av jobb iofs idag ska jag sitta hemma och jobba och i morgon ska jag till butiken och jobba. Men helgen fick i vilket fall som helst en perfekt start, vi öppnade våran delikatess i veckan igen efter att ha haft den stängd ca två veckor. Givetvis var man ju tvungen att köpa hem lite godsaker så man vet vad vi säljer, vad sägs om Spintra Calabra, Bresaola, Aristo Al Forno. Allt detta är italienska delikatesser som man bara måste prova på min favorit blev snabbt Spinatra Calabra en salami med väldigt mycket smak i fantastiskt god. Köpte även hem lite ostar och pravade favoriten där blev St Agur en smakrik grönmögelost som man lägger på ett vanligt kex och lägger på lite marmelad. Marmeladen jag provade hade smaken äpple fikon, så jäkla gott var det. I övrigt har veckan varit bra mycket jobb givetvis men nu börjar butiken ta form och resultatet blir riktigt riktigt bra.
Maria sitter nu i skolbänken och har öppethus, vi ska snart åka dit och hälsa på det ska blir roligt att se hur hon har det i skolan.

http://www.youtube.com/watch?v=CyFiX5nxwqg

En liten video som kan pigga upp stämningen lite kanske.

Lev väl mina vänner
Kram
Stefan

RSS 2.0