Äntligen

....har man fått en välehövlig semester det ska bli så jäkla skönt. Ledig i morgon och ska packa och fixa sedan blir det tidig sänggång på kvällen i morgon för tidig avresa mot Kastrup med destination Aten.....fast hur fan ska jag ta mig till Kastrup....jaja det löser sig har ju hela dagen på mig i morgon att lösa det.

Helgen tillbringades till att börja med på fredagskvällen i Malmö och ett fantastiskt hockey derby mellan Malmö-Rögle som inte kunde slutat på ett bättre sätt en mycket spännande och rafflande som till slut vanns av Rögle med 3-2 efter att Kenny Jönsson avgjort med ett av dom snyggste målen jag sett. Sedan på lördags förmiddag satte jag mig i bilen och gav mig norr ut mot dom småländska skogarna. Blev en lunch hemma hos mor och far och sedan på efter middagen gav jag bror och Bergh oss hem till Berghs föräldrar för att titta på HV-FBK också en match som inte kunde fått ett bättre slut, försökte få Pelle att titta på den men eftersom verken jag eller Henke fick tag på han under eftermiddagen så vissta han antagligen att det skulle gå som det gick 3-0 till HV, och äntligen fick Lance Ward sitt första matchstraff kanske lite löjligt med tanke på att han aldrig flög på någon men ändå:).
På kvällen åkte jag ner till familjen Kardebratt för en jätte trevlig middag med lite vin och spel, och hur det slutade tänker jag inte tala om men jag skyller på att jag blivit Skåning:)
På söndagsmorgonen vaknade jag med en lätt nervositet för besöket i kyrkan och mötet med familjen Jansson, det var riktigt jobbigt men samtidigt  väldigt skönt att få träffa dom efter som jag inte kan delta på begravningen.
NÄr vi kom tillbaka efter kyrkan tog jag kameran och försökte fånga lite bilder inga som var sådär jättebra men jag lägger upp ett par stycken.

Lev väl mina vänner och ta hand om er

Kram
Stefan

image21
Finbesök utanför köksfönstret.

image22
Julius visar sin senaste konst han lärt sig, man blir alltid ordentligt omhändertagen när man kommer hem till honom.

Seg dag

Ja idag har det verkligen varit en seg dag, jobbade förmiddagen sedan var det lite tvätt och städning som föll på schemat i eftermiddag. Passade även på att sova ett litet tag eftersom dom senaste nätterna inte givit så mycket bra sömn, men nu börjar det falla på plats och tankarna skildra sig lite så det känns lite bättre.
Mest av allt önska jag att Maria vore hemma nu, men hon har en vecka kvar där nere. Pratade med henne igår kväll och då lät hon lite piggare och hon skulle bli utskriven från sjukhuset nu i kväll, det känns i alla fall väldigt bra.
Kvällen spenderades framför tv:n och en fotbollsmatch som väl inte var någon direkt jättehöjdare, vi får hoppas det går bättre på fredag när Rögle åker till Malmö för ett hett derby, vi är några stycken som ska åka ner och titta på matchen, det ska bli kul, resten av helgen funderar jag på att spendera uppe i småland, men jag har inte bestämt mig ännu.

Nu blir det sängen och sova sju kvart i timmen

Lev väl mina vänner
Kram
Stefan

Photo Session

Igår tog jag kameran och gick en runda för att rensa huvudet lite, tänkte presentera liteav bilderna här, alla bilder är tagna i den vackra staden Ängelholm.

image15

Vy över Rönne Å som har ett fastastiskt promendstråk.


image16

Återigen promenadstråket vid Rönne Å.


image17

Ytterligare en bild över den fantastiska Rönne Å.

image18

House of Kenny J


image19

Det fanns lite blommor kvar trots att hösten börjat komma på allvar.


image20

Och här har vi ett litet bevis på att hösten har slagit till med sina fina färger.

Ja det var lite av vad gårdagens session hade att erbjuda.

Lev väl mina vänner

Kram
Stefan

Hemska Besked

Är alltid jobbigt att få. Igår på jobbet vid ett tillfälle plockade jag upp mobilen och såg att jag hade ett missat samtal, det var mamma som hade hade ringt och lämnat ett meddelande, jag förstod direkt vad detta innebar. RIngde hem till mamma när jag kom hem och mycket riktigt var det som jag hade befarat. Jag har en mycket nära släkting som sedan en längre tid varit sjuk i Cancer, sista tiden har läget förvärrats dramatiskt och med beskedet jag fick igår så har hon inte långt kvar att leva det handlar om timmar skulle jag tro. Trots att jag var så förberedd på att detta samtal skulle komma så var det ett beskedd som fick hela jorden att skaka. Tankarna började flyga genom huvudet, det kan inte vara sant, det får inte vara sant, hon kan inte dö, inte våran fina snälla moster som alltdi varit så glad denna gläjespridare och solstråle, det kan inte vara sant. Men sant är det och nu börjar åter tankarna falla på plats. Man kommer minnas moster som en kämpe en mäniska med en livsglädje som är så stor så det är otroligt. Jag minns en gång när jag svängde förbi precis innan dom skulle flytta till Väset, jag skulle lämna lite lådor. När jag efter en stund hade återigen satt mig i bilen och skulle köra hemmåt jag bara satt jag var helt mållös helt tagen och rörd, jag kunde inte i min vildaste fantasi föreställa mig hur man kunde gå med en så hemsk sjukdom och ha en sådan livsglädje en sådan inspiration det var helt otroligt, hon är och har varit en helt fantastiskt mäniska.
Jag vill med dessa ord skänka alla tankar till Familjen Jansson, ni finns i mina tankar.

Hemska ord, men när man får veta något sådant här så förstår man vad livet innebär, det kan vara slut i morgon det kan vara slut om hundra år. Ska man kunna gå runt och visa en glädje och en livskraft och glädje så vill det till att man chansar lite ibland ser till att må väl och framför allt ha kul, kan man se tillbaka på sitt liv och tänka Fan vad kul jag haft, då är jag övertygad om att man kan visa upp en sådan livsglädje.

Ja det var lite sorgsna ord, men jag var tvungen att skriva lite. Annars är livet i skåne precis lika fantastiskt som vanligt, lite jobbigt nu när Maria är i Egypten men snart har hava tiden gått och det har gått fort. MIn vecka har varit väldigt jobbigt mycket jobb och väldigt trött skönt att man snart ska ha semester. I dag ska det bara bli slappe ska nog ge mig ut och ta lite höstbilder över Ängelholm med kameran.

Ha det fint och lev väl mina vänner
Kram
Stefan

En underbar helg

image13

eller hur visst ser det najs ut.
Fredagen blev betydligt mer livad än vad det var tänkt från början, vi började med att när Bergh och Jimmy kom hit gå till Torstens och tänkte ta en after work men vi fick snabbt tänka om det var så vansinnigt med folk, så vi knallade till Telegrafen i stället och käkade där och tog ett par öl. Sedan gick vi tillbaka till Torstens igen och tog en öl där sedan gick vi hem och fortsatte lite hemma. På lördagen anslöt även Bebben och när han kommit hit så tog vi oss ner till stationen och satte oss på tåget mot Helsingborg och knutpunkten där vi tog en trappa upp och köpte en tur och retur till Helsingör, och det var ganska förväntansfulla grabbar....:)

image14

...som ställde sig på färjan mot Helsingör. Vi hade en helt fantastisk dag när vi satt på torget och bara njöt av livet och det fina vädret, det var nog en av dom finaste dagarna detta året. Tack för att ni kom och gjorde detta till en helg att komma ihåg.
Igår var man ganska trött, men på eftermiddagen var det hockey Rögle tog emot Bofors och det var en riktigt bra och underhållande match, Rögles 2-0 mål var bland det snyggaste jag sett någonsin, det var precis vad man kan kalla en rökare i krysset, Rögle vann matchen med 5-2. Och i morgon är det drabbning i elitserien igen för vårt kära HV blå. där vi tar emot Luleå i Kinnarps arena, det är ju faktiskt inte annat än att man saknar templet ganska så rejält, så det är ju tur att Rögle finns hä ri Ängelholm.
Jag pratade även med Maria igår och det var så härligt att få höra hennes röst nu när hon är så långt borta, hon hade det bra men det var väldigt fullt upp på dagarna.  Hoppas tiden går fort tills hon kommer hem....eller jag får nog skriva tills jag kommer hem, jag är ju borta när hon kommer hem.

Nu blir det en god natts sömn

Lev väl mina vänner och ta hand om er
Kram
Stefan

Ensamt

Jaha då sitter man här i sin ensamhet och bara tar det lugnt. Körde igår upp Maria till Båstad för vidare transport mot Arlanda och flyg till Egypten, fick ett sms idag vid halv tolv tiden att allt var bra och att det var +32 grader, det är ju inte alls vad man längtar efter:)
Det känns lite ensamt nu när man har vant sig vid att vara två, men det ska nog gå bra, det är ju bara tre veckor och tiden går ju fort när man har roligt så det får bli att se till att man har jävligt kul:)

I helgen kommer Bergh och Jimmy på besök det ska bli riktigt roligt, i morgon (läs fredag) så ska vi gå på after work på Torstens det ska bli najs. Lördagen vet jag inte alls hur den kommer se ut, men risken är ju att det blir party.
Sitter och följer hockeyn via nätet nu och det går bra för HV 2-1 mot timrå och det skulle ju vara fin fint om det kunde hålla i sig, tvyärr så leder ju både FBK och DIF i skrivande stund, men mycket kan hända. WIC85 vann igår sin första match i innebandyns elitserie, och Rögle åkte på smisk mot Leksand med 3-2.

Nu ska jag ta och tvätta mig lite..

Lev väl

Kram
Stefan

Jag är kass....

......på att blogga nu för tiden, undra om det är för att hösten har börjat smyga sig på och man helst intar soffan när man kommer hem från jobbet. Nåja det får bli bättring på det.
Helgen var helt perfekt, det var mycket fest och mycket jobb. I fredags jobbade jag 12-21 så det var skönt att gå hemma lite på förmiddagen och fixa inför Marias fest på kvällen, så när jag kom hem så var det fullt ös, själv tog jag det väldigt lugnt i och med att jag skulle upp och börja jobba 7.00 i lördags. Men i lördags kunde jag vara med på hela festen och det var jättekul, Maria fick många fin presenter...jag har inte uppvaktat än och vad hon kommer att få kan jag inte avslöja än. Och igår söndag var det kallas med släkten på Lilla Heagård, det var jättetrevligt med mycket goda kakor och god smörgåstårta. Denna veckan kommer nog bli förhållandevis lugn, Maria åker på onsdag....det kommer bli väldigt tomt här hemma utan henne, så jag hoppas att tiden går fort till hon kommer hem igen.

Nu är det snart dags för mat och medans jag väntar på den ska jag slänga in ett filmtips, det var länge sedan sist.

Tipset: Remember The Titans

Lev väl mina vänner

Kram
Stefan

RSS 2.0