Första segern

I går spelade HV sin första match borta mot Troja-Ljungby, det slutade med en härlig seger 7-2 för HV. Två mål och en ass av Johan Davidsson det är ju bara att hoppas att han klarar av att hålla den formen resten av säsongen. Nästa match är i morgon mot Nyköping...oc det borde ju vara tre pinnar där med.
Det har varit en tung start att komma tillbaka på jobbet tycker jag men det är väl bara att bita ihop, sitter här och är skittrött nu efter en lång dag och det värsta är att det är en lika lång dag i morgon och en ännu längre dag på fredag, men det är bara att bita ihop som sagt.

Nejhej nu får man förflytta sig till soffan och se vad Elmander och Zlatan hittar på.....ska för övrigt bli jäkligt kul att se Kennedy från start..

Ha det fint alla

Kram
Stefan

Kommentarer
Postat av: Pelle

Tre pinnar får man väl bara i seriespelet? Eller försöker HV fuska med sig poäng in i serien innan den börjat? Just typiskt de frireligösa Jönköpingsborna i sådana fall. Men, allvarligt talat, vinst mot Troja-Ljungby - är det nått att hetsa upp sig om? Vad ör härnäst - Gislaved SK? Wow HV vann igen - mot GSK!!!
;-)

2007-08-23 @ 13:38:58
URL: http://www.synthfan.blogspot.com
Postat av: Stefan

Du ska bara vara tyst Pelle. Vänta till Karlstadsborna får se solen gå ner så det heter duga....:)

2007-08-23 @ 20:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0