Hjältar

I skrivande stund sitter jag med ett öga på tv:n, idag går det helt enkelt inte att slita sig. Johan Wissman gjorde precis ett grymt lopp på 400 meteroch slog personligt rekord och även svesnskt rekord med tiden 44,56 avslutningen på loppet han gjorde var helt enorm. I och med andra placeringen är han i final på 400 meter.

Susanna Kallur vad säger man, vilken idrottskvinna finns det någon elit idrottare som kan visa känslor som hon? Även hon gjorde ett helt otroligt lopp på 100 meter häck, även hon slog personligt rekord. Hon var 5 hundra delar från guldet, 2 hundradelar från silvret och 1 hundradel från bronset och slutade på en mycket hedrande 4:e plats.

Stefan Holm rev precis ut sig ur höjd finalen, även han gjorde en mycket bra insats tycker jag, bara synd att det inte kunde bli någon medlaj för honom. Linus Thörnblad rev ut sig på 2,21 och hade hoppat under all kritik, han pallade nog inte trycket men det är bara att bryta ihop och komma igen........det är OS nästa år och då ska vi alla vara med och stötta er alla dom svenska Friidrottshjältarna.

Som ni förstår så ägnas tankarna idag åt dom Svenska friidrottarna så mina andra idrottshjältar Ward, Davidsson, Jämtin, Melin och dom andra hjältarna i HV samt Sjögren, Eskelinen, Larsson, Holmér och dom andra hjältarna i WIC85.....ja ni får helt enkelt komma utanför rampljuset idag. Men eran tid kommer med.

Annars då?
Jo fan, precis lika kär och galen som vanligt.
Ringde läkarn idag och fick faktum konstaterat, rådslog lite med läkaren och hon förslog -Ät mat. Hmmm tydligen går det inte bara leva på kaffe skräpmat och mackor vilket jag iofs tycker är lite konstigt. Men det är bara att ta sig i kragen och försöka börja leva ett lite mer humant liv.

Gårdagens inventering gick skitbra så vi kommer hinna klart i kväll, det känns jäkligt skönt inför fredagen. Så i kväll när jag räknat klart så blir det raka vägen till Ängelholm och till min själsfrände Maria.

Dagens låttips blir: Simply The Best - Tina Turner

Lev väl

Kram
Stefan

Kommentarer
Postat av: Helen

Är så glad för din skull att du träffat MAria underbart att få vara kär och lycklig. Hoppas du får ordnign på magen försök att bli lite bättre på att ta hand om din kropp. Mvh HElen

2007-09-02 @ 19:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0