Tillbaka igen

Jaha då var man tillbaka i skåneland efter en liten tripp till Bohuslän, och vad kan man säga om det. Ja det var ju som hemma fast annorlunda. Regnet slapp vi givetvis inte undan, men vi höll humöret uppe och hade det helt toppen ändå. Vi hade ju planerat att tälta, men när vi satt och tittade på väderprognosen så insåg vi ganska snart att det skulle bli väldigt blött så vi bestämde oss för att testa Bo på lantgård, sagt och gjort vi letade upp ett ställe som hette Lyckans Vandringshem och det var hur mysigt som helst där blev vi inte besvikna så det rekomenderas här kommer en bild på vårat rum:



När vi kom upp och solen fortfarande stod högt på himlen så beslutade vi oss för att ta en sväng in till Smögen och Kungshamn. DÄr vi fikade och bara gick och njöt och tittade oss omkring. Efter en stund så gick vi förbi en räktombola så vi stannade till och köpte oss fem lotter och hur slutade det.....jo så här:

image7

image8

Så på kvällen åt vi räkor och drack vin och hade det nästan lite för bra faktiskt:)
Onsdagen väcktes vi av ett riktigt hellregn, men vi bestämde oss för att sätta oss i bilen och färdas lite norrut och upptäcka alla dessa små fina byar som ligger längs kusten. Vi körde småvägar hela vägen upp till Svinesundsbron och vände där, det blev ett par stopp under resan uppåt ändå och utrustade med regn ponchos så kunde inte ens vädrets makter stoppa oss....nästan, vi hade bestämt oss för att testa ett fik i Grebbestad (ett av många i mängden;)) och där blåste det så jag hade fullt upp att hålla reda på min poncho, jag såg nog smått skadad ut när jag gick och fäktade och vevade och efter kom Maria och grät av skratt. Tyvärr så finns detta inte dokumenterat. Och i torsdags begav vi oss hemåt gjorde ett stopp i Lysekil sedan var det ett kör hem. Lägger här upp ett par bilder som togs under resan.

Smögenbryggans början eller slut:

image9

Fula fiskar såg vi med:
image10

Vem skulle inte vilja ha en åkttur med denna båten:
image11

Vy över Kungshamn:
image12

Jaha detta var lite om våran enkla semestertripp.
Till helgen blir det en tur till Varberg och fest hos ett par gamla klasskompisar som har gått och gift sig, jag har nog inte träffat dom på minst fem år tror jag så det ska bli riktigt kul faktiskt. Boendet kommer som vanligt att belägga sig hos Jimmy i Läjjet.

Så där av kommer dagens låttips: Mera Kärnkraft - Eddie Meduza

Lev väl

Kram
Stefan

Kommentarer
Postat av: Härensjö

Vilka harliga bilder! Sverige ar svarslaget nar det visar sig pa sin basta sida, utan regn. En riktig sommar dag uppe i bohuslan slar det mesta.

2007-08-17 @ 19:21:14
URL: http://harensjo.blogspot.com
Postat av: Helen

KAn du förstå att vi älskar Bohuslän när du sett dom vackra vyerna ?
Ja nu är snart den här sommaren över. Men nu väntar en mysig höst....
/ Må så gott Helen

2007-08-19 @ 12:41:29
Postat av: Maria

Va fint att du fått upp alla bilder.. underbart med ledighet.. nya tag mot karriären nu :)
Pussssss

2007-08-20 @ 11:22:33
URL: http://rosavinter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0