Stel.....

Det går ju inte förneka att man är väldigt stel i kroppen idag, det var riktigt jobbigt att spela fotboll igår fick ett par rejäla smällar men det får man ju ta lyckades dock inte med mitt högt uppsatta mål att få omkull Pelle minst 3 gånger...men det går nog fler tåg och då jävlar...

Helgen annars var alldeles förträfflig. I fredags blev det lite mat hemma hos mamma och pappa sedan lånade jag fars cykel och cyklade till Bergh och kollade på friidrott. När vi satt där och gjorde det kom vi ju på att vi måste skojja lite med värdparet för lördagens fest, sagt och gjort......dom klagade över att det var väldigt mycket folk som tutade på lördagsmorgonen:)
Lördagen var ganska lugn på dagen, var och hälsade på Isak och Malin och fick en liten rundtur i deras nya hus, men det var jätttrevligt och det blir nog kanonfint när dom blir färdiga med allt. Sedan hem och slappade lite innan det var dags för fest. Festen var verkligen jättelyckad och alla var nöjda och glada. Tack så mycket Sofia och Thommy för god mat och en toppenkväll.

I går var man mest trött och seg men i alla fall på humör för att spela lite fotboll vilket var jäkligt kul, det var jäkligt segt att köra ner till skåneland igen sedan men det var härligt att få komma hem och träffa Maria igen efter en hel helgs bortavaro....:)

Denna veckan blir nog ganska lugn, i morgon ska vi ner till Helsingborg till ICA lagret på en utbildning och samtidigt ska vi få en rundvandring på ICAs nya lager, det ska bli riktigt kul att se det...


Allt för idag...
Lev väl

Kram
Stefan


PS
Tack Pelle för den grymma tidningen

Kommentarer
Postat av: Härensjö

Det jag läste lite på Pelles blog och det verkade ha gått ganska villt till! :)
även om du inte fick ner Pelle 3 ganger.

2007-09-11 @ 15:20:39
URL: http://harensjo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0