Trötter

Jäklar så måndagstrött man har varit idag, ganska lugn dag på jobbet och nu sitter man här och kikar lite på nätet ska snart slänga mig i soffan med Maria och kolla på Raphsody.
Helgen var mycket trevlig. Fredags kvällen blev lugn Maria var lite krasslig så vi väntade med att åka till småland till på lördagen. Vi körde upp till Anderstorp och passade på att stanna till hos mor & far en liten snabbis var även hemma hos familjen Kardebratt och tog en fika där även Pelle var, alltid lika trevligt.
Sedan begav vi oss norröver och intog Jönköping och en mycket trevlig fest hos Micke och Pia. Det blev ganska sent på natten eller tidigt på morgonen om man hellre vill säga så:) vi åkte ganska tidigt hem från Jönköping på söndagen och var väl hemma strax efer 15 någon gång, det var skönt att komma hem i vettig tid. Sög iofs lite att vi inte gick och kollade på HV-Frölunda matchen slutade som bekant 4-4, men det är om en vecka som det gäller då drar allvaret igång. Hockey allsvenskan startade ju i fredags och det blev en bekväm seger för Rögle som piskade Nyköping med 3-1. I morgon börjar handbolls allsvenskan, ASK spelar mot IFK Krisanstad och jag är jäkligt sugen på att åka ditt och stötta de orange lite grann, det hade varit roligt. Vi får väl se hur man känner sig i morgon när man kommer hem från jobbet.

Nu blir det slappe...

Lev väl
Kram
Stefan

Kommentarer
Postat av: Helen

Kul att du tycker att det är trevligt att träffa oss.... Vi tycker att det är skoj när du kommer hit också. Kul att även få lära känna din MAria.....
Må så gott/ fam KArdebratt

2007-09-18 @ 17:22:28
Postat av: Pelle

Hej på dej. Hoppas du inte var i Kristianstad i tisdags. En typisk premiärmatch där det gick emot i början och stressen kom krypande och vi kom inte upp i normal nivå. Hade det tyvärr på känn... Hoppas få se dig på någon läktare vid senare tillfälle.

2007-09-19 @ 08:10:00
URL: http://www.synthfan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0