Dystert

Rapport från Ängelholm. Det är en dyster dag i Ängelholm idag. Gårdagens förslust sitter nog på mångas läppar idag att återigen på så kort tid tappa en 3-0 ledning får bara inte hände men det gjorde det. Det var en fantastiskt underhållande match i två perioder det var fysiskt och myvket smällar utan att bli en sönderblåst och trasig match. Rögle tog ledningen efter dryga 3 minuter i första och såg hur starka ut som helst. När det var periodpaus mellan första och andra så hade dom utökat sin ledning till 2-0 och såg hur starka ut som helst. I andra spädde dom på ledningen till 3-0 och altt såg ut att vara hemma. Jag pratade med en Brynäs supporter efter första perioden och han sa det att dom lyckades vända mot Timrå men detta ser riktigt kört ut, han rosade Rögle till deras fartfyllda spel.
Men i tredje händer det igen man slutar åka skridskor och då smäller det, fyra gånger dessutom och återigen en tung förlust. Det funkar inte att gå in i tredje och tro att man kan bevaka ledningen, nöjligtvis mot Almtuna i allsvenskan men inte här i elitserien, dom måste lära sig det och det är nu annars blir det ingen rolig säsong för RBK.
Dessutom drabbas laget av två tunga skador, Rickard Demén och Chris Abbott Demén verkar bli borta i över 30 matcher och det är ett tungt avbräck han har varit helt otrolig i inledningen Abbott är det nog inte så illa med men han kommer nog missa ett par matcher vad jag har förstått det som.
Ja ja det är bara att bita ihop, på måndag väntar en ny match och en riktigt svår sådan Frölunda borta, kan gå hur sm helst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0