Glömde helt enkelt bort...

....att skriva något igår kväll efter matchen,det måste kommit något annat ivägen, men bättre sent än aldrig.
Första perioden kändes som det var väldigt avvaktande från både lagen, ingen vågade göra det där lilla extra så 0-0 efter första kändes helt ok. I andra gick RBK ut i ett vansinnigt tempo och fick en del utvisningar med sig vilket resulterade i att man välförtjänt hade ledningen med 1-0 i paus mellan andra och tredje. Dock i tredje backade man hem och spelad inte alls lika offensivt som man gjorde i andra, villket resulterade i att Foppa kvitterade. Och i sudden låg foppa även bakom MoDos vinstmål. Tycker ändå inte att som ska vara nöjda med en poäng motståndet var inte värt att förlora emot. Det är verkligen Foppa som bär MoDos öde på sina axlar.
Men vilken spelare han är det går inte säga annat, fantastiskt kul att se honom live, ett tips till alla som får möjligheten.
I övrigt har helgen bara varit skön. Fredags julemys och pyntning av butiken och sedan var de inflyttningsfest. Lördagen kraftigt bakis och hockey. Lördagskvällen avslutades på bästa sätt i bästa sällskap.
Söndagen har som vanligt passerat allt för fort, utan några vettiga sysslor, men man ska väl helga vilodagen eller heter det vila helgodagen....de ordnar sig.

Trött

Över och ut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0